fbpx
Govinda, Indian food, Indian restaurant, vegan, vegetarian, vegan food, vegetarian food, vegan restaurant, vegetarian restaurant, veggie
Velkommen

Vegansk og Vegetarisk Restaurant.

Hos Govinda serverer vi hjemmelavet lækker og sund indisk mad. Vi er 100% vegansk 4 dage om ugen, og de andre 3 dage er 100% vegetar. Vi lægger vores hjerte og sjæl i madlavningen. Derfor siger vi, at vores hemmelige ingrediens er kærlighed. Vi tror, at du kan smage forskellen.

Ring til Os

Pakoa, vegetarian, vegan, Govinda, Copenhagen
Kom og Se

Vi skaber lækre oplevelser.

Opdag

Glad Menu

Udforsk tekstur, farve og naturligvis den ultimative smag med vores sæsonmenu. Alle ingredienserne er friske og omhyggeligt udvalgt af vores kokke. Nyd en ekstraordinær madoplevelse.

Book Nu

Bord eller Catering

Bag Kulisserne

Holdet

Vi tror på bevidst madlavning, og det samme gør vores team. Vi lever alle efter princippet om at være vegetar / veganer. Det mest unikke ved vores køkken er en meget munter stemning med meditationsmusik i baggrunden. Vi stræber efter at levere positive vibes gennem vores mad. Mød vores individuelle bidragydere.

Læs Mere

Testimonials

Hvad vores Kunder siger om Govinda.

Kontakt Os

Catering

Private Dining

Vores mad kan også leveres til både private begivenheder, store begivenheder og firma fester, arrangementer og kurser.

Hvorfor stå med alt besværet med at lave mad selv, når du kan få os til at levere lækker indisk vegetarisk og vegansk mad direkte til din dør? et sparer dig tid, som du kan bruge til planlægning af begivenheden.

Vi leverer til hele København. Kontakt os for yderligere detaljer.

    da_DKDansk